Meistä

Persoonallista palvelua

Parturi-kampaamo
Kosmetologi
Hieronnat
Tatuoinnit

Kodikas, rento ja iloinen ilmapiiri!

Se on meille sydämen asia. Meille voit saapua juuri sellaisena kuin olet.

Pixie on perustettu jo vuonna 2007 Kuusankoskelle. Maaliskuussa 2020 muutimme suurempiin tiloihin, ja liikkeen nimi muuttui Hius- ja Kauneushuone Pixieksi.

Suvi

Suvi

Parturi-kampaaja
Kosmetologi

Olen rempseä hius- ja kauneusalan monitaituri. Rakastan hiusten värjäyksiä! Uusin juttuni on äänimaljahoidot.

 

Katja

Katja

Tatuoija

Olen piirtänyt pienestä pitäen ja ura tatuoijana tuntui luonnolliselta suunnalta ammattia valitessa. Pidän kuvien luomisesta niin tatuointien, kuin maalauksien muodossa.

Tatuoijaksi olen opiskellut oppisopimuksen kautta. Yritykseni Karma tattoon perustin alkuvuonna 2015. Tatuointeja olen tehnyt vuodesta 2012.

Tatuoijana olen rauhallinen ja kuuntelen asiakasta. Teen mielelläni monenlaisia tatuointeja ja autan kuvien suunnittelussa.

Sonja

Kosmetologi

Olen valmistunut kosmetologiksi vuonna 2022. Parasta tässä työssä ovat itsensä kehittäminen sekä asiakaskohtaamiset. Pixiessä teen erilaisia hoitoja sekä kynsien lakkauksia ja ripsipalveluita.

Milla

Hieroja
Kosmetologi

Teen Pixie Harmony:ssa hoitoja ja hierontoja. Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2014 ja koulutetuksi hierojaksi vuonna 2018. Hierojan tutkinnon jälkeen olen toiminut kosmetologi ja hieroja yrittäjänä. Autan asiakkaita ihonhoidossa kuin myös lihasperäisten- ja purentaongelmien hoidossa. Minulta luonnistuvat niin muokkaavat kuin rentouttavatkin hoidot. Käsistä löytyy voimakkuutta mutta myös lempeyttä.

Caroline

Caroline

Äitiyslomalla