Palvelut

Parturi-kampaamo

Meiltä kaikenlaiset hiustenleikkaukset naisille, miehille sekä lapsille. Muotoonleikkaukset, latvojen tasaukset, mallinmuutokset sekä hiustatuoinnit. Teemme myös parranmuotoilua ja -siistimistä koneella.

Hiustenpesussa sekä viimeistelyssä käytämme kotimaisia Four Reasons tuotteita ja DS hajusteettomia tuotteita.

Toteutamme erilaisia hiustenvärjäyksiä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Teemme kevyt-, kesto-, vaalennus- ja suoravärivärjäyksiä. Käytämme monipuolisia värjäystekniikoita, sekä kouluttaudumme aktiivisesti.

 • tyvivärjäykset
 • raitakäsittelyt
 • yksi- ja monisävyvärjäykset
 • liukuvärjäykset (ombre, balayage ja airtouch)

Värjäyskäsittelyissä käytämme pääasiassa kahta kotimaista sarjaa. Sim sensido värisarjaa, joka on hajusteeton, intensiivinen, kestävä, peittävä sekä upeasti kiiltävä hiusväri. Sekä KC professional värisarjaa joka tarjoaa täydellisen peittokyvyn kaikkiin hiuksiin, erittäin pitkäkestoisen sävyn sekä luotettavan, puhtaan värjäystuloksen. Lisäksi käytössämme on Elumen värisarja, joka on korkean suoritustehon hiusväri. Elumenin vaikutus perustuu suoravärjäystekniikkaan – täysin ilman hapetetta ja ammoniakkia.

Teemme kihartamiskäsittelyitä lyhyistä hiuksista keskipitkiin hiuksiin. Käytämme SIM Silk Keratiinipermanenttiaineita, ne ovat varmaan, luotettavaan ja tehokkaaseen hiusten kihartamiseen.

Emme tee kihartamiskäsittelyitä pitkiin, vaalennettuihin tai hennavärjättyihin hiuksiin, koska emme voi tällöin taata kiharan kestävyyttä ja onnistumista.

Meiltä saat kaikenlaiset kampaukset, olipa kyse rennoista juhlista tai elämäsi tärkeimmistä päivistä! Haluamme toteuttaa kaikki kampauksemme huolellisesti ammattitaidolla. Otathan yhteyttä etukäteen, jos sinulla tavallista paksummat hiukset. Varataan sinulle riittävän pitkä aika.

Käytämme Four Reasons ja Sim DS muotoilu- ja viimeistelytuotteita. Jos olet hajusteherkkä, kerrothan siitä kampaajallesi niin valitsemme hajusteettomat tuotteet. Otathan mukaan hiuskoristeet, jos niitä on tulossa kampaukseen. Muistathan pukea paidan, jossa on löysähkö kaula-aukko.

Hääkampaukset

Varaamme 1,5h morsiamen kampaukseen. Hääkampaukseen ei kuulu koekampaus, vaan se tulee varata erikseen. Varaathan ajan koekampaukseen hyvissä ajoin! Suosittelemme ottamaan hääkampaukseen tulevat koristeet mukaan jo koekampaukseen.

Kaikki meikit toteutamme asiakkaan toiveiden mukaisesti. Käytämme pääasiassa hajusteettomia herkälle iholle sopivia tuotteita.

 • Päivämeikki

Kevyt meikki, johon kuuluu meikkipohja, poskipuna, huulipuna ja kevyt silmämeikki.

 • Juhlameikki

Voimakkaampi ja peittävämpi meikki, johon kuuluu meikkipohja ja muut pohjustukset, poskipuna, varjostukset, huulipuna ja vahva silmämeikki.

 • Häämeikki

Morsiamen meikkiin kuuluu kaikki samat kuin juhlameikkiinkin. Häämeikkiin ei kuulu koemeikki, vaan se tulee varata erikseen.

 • Teippipidennykset
 • Sinettipidennykset

Käytämme SimplyNaturalin ja BPhairin hiustenpidennyksiä. Värivalikoima on laaja, pidennyksiä löytyy yksivärisistä valmiiksi liukuvärjättyihin. Erilaisia pituuksia löytyy 30cm-60cm.

Ensimmäisestä kiinnityksestä sekä huolloista veloitamme 70€/h.

Otathan yhteyttä suoraan liikkeeseen varataksesi aikaa sekä tilataksesi hiukset hiustenpidennykseen.

Kosmetologi

Kasvohoidoissa käytämme korkealaatuista Denova Pro-ihonhoitosarjaa. Siinä yhdistyvät laadukkaat ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hintalaatusuhde. Denova Pro on palkittu ihonhoidon ammattilaissarja, josta on kasvanut Suomen suosituin kauneushoitolamerkki.

Jokainen hoito on yksilöllinen

Olemme tehneet hoidon valinnan sinulle helpoksi. Ammattitaitoiset kosmetologimme räätälöivät hoidon tarpeittesi ja ihosi mukaan!

Korkealaatuiset luonnolliset ainesosat

Denova Pro sisältää laajan valikoiman ammattilais- ja kotihoitotuotteita. Denova Pro laboratoriot ovat 25 vuoden kokemuksella valinneet tuotteisiin parhaiten ihoa hoitavat ainesosat. Tuotteet pohjautuvat mm. ihoa kohottavaan manteliproteiiniin, kosteuttavaan vuohenmaitoon, puhdistavaan saveen, rauhoittaviin kasviuutteisiin ja ihoa hellivään merilevään. Säilövien aineiden pitoisuudet on minimoitu. Tuotteissa suositaan luomuraaka-aineita.

Lisätietoa tuotteista www.denovapro.fi

 

Käytämme hoitolassamme erikoiskasvohoitoihin Bielenda-sarjaa. Se on puolalainen luonnon raaka-aineisiin pohjautuvan kosmetiikan edelläkävijä, jolla on 25 vuoden kokemus tuotekehityksestä ja kasviuutteiden tutkimuksesta. Suomeen sarja rantautui syksyllä 2015.


Tuotteissa suositaan luonnon raaka-aineita ja käytetään paljon ekosertifioituja ainesosia. Tutkitusti ihotyypille sopivat ainesosat, hyvin imeytyvät koostumukset ja runsas määrä aktiiviaineita tekevät hoidoista tehokkaita. Sarjassa löytyy hoitoja ja tuotteita kaikille ihotyypeille. Kotihoitotuotteet ovat mukavissa pumppupulloissa ja sisältävät korkean aurinkosuojan.

Kuumakivihieronta on hemmotteluhoito, joka on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto. Kuumakivihierontaa on käytetty osana itämaista lääketiedettä. Kuumilla 50-52 asteisilla kivillä hierottaessa ihon toiminta kiihtyy, lihakset rentoutuvat ja aineenvaihdunta kiihtyy. Mieli rentoutuu ihanan musiikin soidessa taustalla ja hoitavat hierovat kädet käyvät kuumienkivien kanssa läpi kehoa, laukaisten pitkäaikaisiakin jännitystiloja ja lihaskireyksiä.

Kuumakivihieronnan vaikutukset:

 • Rentouttaa ja laukaisee stressiä
 • Purkaa lihasjännityksiä ja parantaa koko elimistön yhteistoimintaa
 • Lisää veri- ja imunestekiertoa
 • Tehostaa aineenvaihduntaa

Valitettavasti emme voi tehdä kuumakivihierontaa, jos sinulla on alentunut lämmönsietokyky. Hierontaa ei voi tehdä suonikohjuihin, diabeetikoille eikä sydänsairaille. Kehon tulehdus, kuume ja flunssa estävät hoidon tekemisen. Jos pohdit voitko käydä kuumakivihieronnassa, kannattaa asia tarkistaa lääkäriltäsi.

Hoito on erinomaisen suosittu viileinä syys/talvikausina, mutta ihanan rentouttava kaikkina vuodenaikoina!

Bambuhieronta on erittäin rauhoittava ja rentouttava hierontamuoto. Hieronnassa koko keho käsitellään bambukeppien avulla, joissa on hoitava öljy mukana. Bambuhieronta ei ole pelkästään hemmotteluhoito vaan se myös venyttää ja huoltaa lihaksia, lisää verenkiertoa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita sekä lievittää stressiä ja väsymystä. Bambuhieronnalla voidaan vaikuttaa syvempiin lihaskerroksiin miellyttävästi ilman kipua. Hoito on erittäin nautinnollinen ja tehokas koko kehon huoltaja, ja se sopii niin miehille kuin naisillekin.

Yhteenveto bambukeppihieronnan fyysisistä vaikutuksista

 • lihasjumien väheneminen
 • kivun väheneminen
 • kuona-aineiden poistumisen nopeutuminen
 • lihasten ja nivelien joustavuuden lisääntyminen
 • lymfakierron vilkastuminen
 • stressin helpottuminen
 • energian ja elinvoiman lisääntyminen
 • ihon pehmeys lisääntyy

Emme suosittele hierontaa, jos sinulla on:

 • korkea verenpaine
 • sydänsairaus
 • tarttuva tauti
 • tulehdus
 • toivut leikkauksesta
 • suonikohjuja
 • tai olet raskaana – ensimmäisellä kolmanneksella

Bambu

Bambu on ikivihreä kasvi, vaikka se muistuttaa puuta, se on osa ruohokasveja, joka muistuttaa maissia ja sokeriruokoa. Sen maine muodostuu nöyrästä ja pehmeästä ulkoasusta ja kyvystä kasvaa vaativissakin olosuhteissa. Itämaisessa kulttuurissa bambu symboloi voimaa, hedelmällisyyttä, nuoruutta, runsautta ja rauhaa.

Bambu on erittäin ekologinen kasvi. Se imee hiilidioksidia ja luovuttaa yli 35 % enemmän happea kuin tavallinen metsäpuu. Bambun ollessa ikivihreä kasvi, se säilyttää lehtensä ympäri vuoden, tuottaen siten enemmän happea kuitenkin kasvaen ilman ylimääräisiä ravinteita ja suoja-aineita.

Dolly´s Lash -kestotaivutuksella saa ripsiin kaunista kaarevuutta, joka kestää ripsissä noin 2 kuukautta. Kaarevat ripset avaavat ja kohottavat katsetta sekä antavat luonnollista näyttävyyttä. Dolly´s Lash -kestotaivutus tehdään silikonityynyillä. Niitä löytyy kolmea kokoa; S, M ja L, joista oikea valitaan asiakkaan omien ripsien pituuden mukaan.

Rakennekynnet

 • kesto  n. 4-6 viikkoa riipuen omien kynsien kasvuvauhdista
 • voidaan tehdä oman kynnen päälle tai lisätä kynnen pituutta
 • koristeluissa ja värivaihtoehdoissa vain mielikuvitus on rajana
 • sopii sinulle joka haluat kestävät kynnet

Geelilakkaus

 • kesto max. 2-3 viikkoa
 • tehdään oman kynnen päälle hiomatta oman kynnen pintaa
 • suojaa hauraita ja liuskottuneita kynsiä
 • värivaihtoehtoja on monia, myös ranskalainen lakkaus

Tatuoinnit

Katso viimeisimmät kuvat Karma Tattoon somesta!

Rauhalliset tatuointitilamme sijaitsevat liikkeen alakerrassa. Tatuoijamme Katja on monipuolinen ja ammattitaitoinen. Kokemusta hänellä on 2012 vuodesta lähtien. Jos et ole vielä löytänyt valmista mallia tatuointiisi, Katja suunnittelee mielellään juuri sinulle sopivan kuvan toiveidesi mukaan. Luonnostelu aloitetaan, kun aika on varattu.

Tatuoinnin hinta määräytyy yksilöllisesti. Varauksen yhteydessä suoritetaan varausmaksu 50€ (vähennetään tatuoinnin lopullisesta hinnasta).

Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 50% palvelun hinnasta. Peruutus on tehtävä 24h ennen varattua aikaa.

Kaikenlaisten tatuointien tekeminen onnistuu, erityisen mielellään hän tekee line, dotwork, black and grey kuvia, sekä vesivärimäisiä ja maalailevia värillisiä kuvia. Tribaaleja, rasistisia symboleja ja genitaalialueita hän ei tatuoi.

Tatuoinneissa noudatetaan asianmukaista hygieniaa. Neulat sekä tarvikkeet ovat kertakäyttöisiä. Tatuoinneissa käytetään the Solid Ink musteita.

Saavuthan aikaisintaan 15min ennen varattua aikaasi.
Tiloista löytyy myös jääkaappi, missä voi tarvittaessa säilyttää
eväitä, mikäli kyseessä on koko päivän tatuointi tai haluat
muuten vain pitää verensokerisi hyvällä tasolla.

Muista syödä kunnolla ennen tatuoinnin ottamista, jotta verensokerisi ja energiatasosi ei pääse laskemaan liian alas.

Varaathan tarpeeksi aikaa, jotta työn voi toteuttaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Tatuoitavan alueen voi myös pintapuuduttaa (apteekista saatavalla emlalla).

Huolehdi jälkihoitoon vaadittavan voiteen hankkimisesta (bebanthen), meiltä myös Easy tattoo wax ja tattoo goo voiteita.

Mikäli epäilet infektiota, ota aina yhteys lääkäriin.  Saat Katjalta mukaasi hoito-ohjeet, jotka löytyvät myös alempaa.

Ajanvaraus aukeaa yhdeksi päiväksi kerrallaan kolmen kuukauden välein. Ajanvarauspäivät ilmoitetaan Karmatattoon Facebook– ja Instagram sivuilla.

Ajan voi varata helpoiten laittamalla viestiä Katjalle Facebookissa tai Whatsapissa 0442411406.

Rauhallisen ja yksilöllisen ilmapiirin takaamiseksi, puheluihin ei vastata asiakkaan tatuoimisen aikana. Katja ottaa yhteyttä takaisinpäin sopivalla hetkellä.

 • Tatuointi on avohaava ja sen mukaista hygieniaa on noudatettava.
 • Poista kelmu 2-4 tunnin jälkeen sen laittamisesta. Pese tatuointi heti tämän jälkeen huolellisesti ja rasvaa Bepanthenilla, en suosittele Helosania. Tatuoinnin voi parina ensimmäisenä yönä peittää kelmukerroksella, mutta sen alle on laitettava reilu määrä rasvaa, jotta se ei yön aikana pääse kuivumaan. Aamulla ota kelmu heti pois ja tatuointi onpestävä huolellisesti lämpimällä vedellä ja saippualla.
 • Pidä tatuointisi aina puhtaana. Siihen ei saa koskea likaisin käsin. Ei ole myöskään suositeltavaa peittää sitä kireillä vaatteilla. Parantuminen on nopeampaa, kun ihoa ei ole jatkuvasti peitetty vaatteilla ja se saa hengittää.Tatuointia on hyvä pestä 1-3 kertaa päivässä vedellä ja miedolla saippualla.
 • Tatuointia pitää rasvata 4-6 kertaa päivässä ihosi kuivuusasteesta riippuen. Älä päästä tatuointia kuivamaan, sillä ihon kuivuessa siitä saattaa irrota väriä ruven mukana. Rupea irtoaa normaalisti rasvauksen yhteydessä, siitä ei pidä hätääntyä.
 • Tatuoitua aluetta ei saa raapia. Kynsien alta saattaa mennä likaa tatuointiin, joka voi aiheuttaa tulehduksen. Raapiminen voi myös jättää muitakin jälkiä kuvaan. Kutinan vaivatessa suosittelen laittamaan rasvatuubin hetkeksi jääkaappiin ja levittämään sitten viileää rasvaa tatuoinnin päälle. Tatuoinnista lähtee rupea (värillistä tai mustaa, kuvasta riippuen), jonka pitää antaa irrota itsekseen.
 • Runsas hikoilu, saunominen ja uiminen on kiellettyä n. 2 viikkoa tatuoinnin ottamisen jälkeen. Koska paraneminen on aina yksilöllistä, älä mene saunaan vielä 2 viikonjälkeenkään, jos iho ei ole vielä parantunut. Myös auringonottoa on vältettävä 2 viikkoa. Tatuoitu alue on aina hyvä suojata aurinkorasvalla, jossa on korkea suojakerroin.
 • Paranemisaika on aina yksilöllinen, mutta keskimäärin se on 3 viikkoa. Muutamana ensimmäisenä päivänä kuvan ottamisen jälkeen iholla saattaa tuntua kuumotusta, kirvelyä, punoitusta tai turvotusta.
 • Jos työssäsi joudut altistamaan tatuoinnin likaisille olosuhteille, huolehdi sen asianmukaisesta suojaamisesta.
 • Tatuoinneista saattaa lähteä ruven irtoamisen myötä väriä. Jos sinusta tuntuu, että väriä on lähtenyt erityisen paljon, saat uudelleen värityksen veloituksetta 3 kk tatuoinnin ottamisen jälkeen. Takuu ei koske itseaiheutettua värin lähtemistä, esim. saunomista tai auringolle altistamista alle 2 viikon sisällä kuvan ottamisesta. Väriä saattaa lähteä herkemmin alueen kulutuksen vuoksi. Tällaisia alueita ovat esim. sormet, kämmenselkä, jalkapöytä ja jalkapöydänsivu. Näilläkin alueilla uudelleen väritys on veloituksetta vain ensimmäisen kerran.