Meistä

Persoonallista palvelua

Parturi-kampaamo
Kosmetologi
Hieronnat
Tatuoinnit

Kodikas, rento ja iloinen ilmapiiri!

Se on meille sydämen asia. Meille voit saapua juuri sellaisena kuin olet.

Pixie on perustettu jo vuonna 2007 Kuusankoskelle. Maaliskuussa 2020 muutimme suurempiin tiloihin, ja liikkeen nimi muuttui Hius- ja Kauneushuone Pixieksi.

Suvi

Suvi

Parturi-kampaaja
Kosmetologi

Olen rempseä hius- ja kauneusalan monitaituri. Rakastan hiusten värjäyksiä! Uusin juttuni on äänimaljahoidot.

 

Caroline

Caroline

Parturi-kampaaja
Kynsiteknikko

Olen ehtinyt tehdä paljon erilaisia juttuja urani aikana. Valmistuttuani 2011 Kouvolan seudun ammattiopistosta innostuin kilpailemisesta. Sittemmin olen toiminut myös kouluttajana, kilpailuvalmentajana sekä tehnyt opetustöitä.

Teen mielelläni kaikkia parturi-kampaajan töitä mutta intohimonani ovat värjäykset, leikkaukset ja kampaukset. Lisäksi teen myös meikkauksia, geelilakkauksia ja rakennekynsiä. Omistamme yhdessä Suvin kanssa Hius- ja kauneushuone Pixien.

Kävin monissa kotimaan sekä ulkomaan kilpailuissa, joista muutamia:
2011 Taitaja SM Kuopio 1.sija
2012 Parturien SM Helsinki 1.sija
2012 EuroSkills EM Belgia 2.sija
2013 Kampaajien SM Helsinki 1.sija
2013 WorldSkills MM Saksa 7.sija

Katja

Katja

Tatuoija

Olen piirtänyt pienestä pitäen ja ura tatuoijana tuntui luonnolliselta suunnalta ammattia valitessa. Pidän kuvien luomisesta niin tatuointien, kuin maalauksien muodossa.

Tatuoijaksi olen opiskellut oppisopimuksen kautta. Yritykseni Karma tattoon perustin alkuvuonna 2015. Tatuointeja olen tehnyt vuodesta 2012.

Tatuoijana olen rauhallinen ja kuuntelen asiakasta. Teen mielelläni monenlaisia tatuointeja ja autan kuvien suunnittelussa.

Päivi O

Kosmetologi

Olen työskennellyt pitkään kosmetologina ja erityisosaamisaluettani on kasvohoidot. Työskentely Pixiessä tarjoaa mahdollisuuden kosmetiikan huippu-uutuuksiin, joilla on kiva tehdä laadukkaita hoitoja asiakkaille!

Päivi S

Kosmetologi

Milla

Hieroja
Kosmetologi

Teen Pixie Harmony:ssa hoitoja ja hierontoja. Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2014 ja koulutetuksi hierojaksi vuonna 2018. Hierojan tutkinnon jälkeen olen toiminut kosmetologi ja hieroja yrittäjänä. Autan asiakkaita ihonhoidossa kuin myös lihasperäisten- ja purentaongelmien hoidossa. Minulta luonnistuvat niin muokkaavat kuin rentouttavatkin hoidot. Käsistä löytyy voimakkuutta mutta myös lempeyttä.

Opiskelija Eveliina

Parturi-kampaaja

Olen muutaman viimeisen vuoden ollut hoitoalalla töissä, mutta nyt kuitenkin toteutuu jo monen vuoden takainen haaveeni ja aloitin tammikuussa 2021 opiskelemaan aikuispuolella parturi-kampaajaksi! Nähdään hiustenlaiton merkeissä! 

Pyöreä minttu logo Pixie

Sonja

Kosmetologi