Hius- ja Kauneushuone Pixie

Tatuoinnit

Tatuoijamme Katja on monipuolinen ja ammattitaitoinen. Kokemusta hänellä on 2012 vuodesta lähtien. Jos et ole vielä löytänyt valmista mallia tatuointiisi, Katja suunnittelee mielellään juuri sinulle sopivan kuvan toiveidesi mukaan. Luonnostelu aloitetaan, kun aika on varattu.

Kaikenlaisten tatuointien tekeminen onnistuu, erityisen mielellään hän tekee line, dotwork, black and grey kuvia, sekä vesivärimäisiä ja maalailevia värillisiä kuvia. Tribaaleja, rasistisia symboleja ja genitaalialueita hän ei tatuoi.

Tatuoinneissa noudatetaan asianmukaista hygieniaa. Neulat sekä tarvikkeet ovat kertakäyttöisiä. Tatuoinneissa käytetään the Solid Ink musteita.

Saavuthan aikaisintaan 15min ennen varattua aikaasi.
Tiloista löytyy myös jääkaappi, missä voi tarvittaessa säilyttää
eväitä, mikäli kyseessä on koko päivän tatuointi tai haluat
muuten vain pitää verensokerisi hyvällä tasolla.

 

Ajan voi varata helpoiten laittamalla tekstiviestin tai whatsapissa 0442411406.

Rauhallisen ja yksilöllisen ilmapiirin takaamiseksi, puheluihin ei vastata asiakkaan tatuoimisen aikana. Katja ottaa yhteyttä takaisinpäin sopivalla hetkellä.

Tatuoinnin hinta määräytyy yksilöllisesti. Varauksen yhteydessä suoritetaan varausmaksu 50€ (vähennetään tatuoinnin lopullisesta hinnasta).

Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 50% palvelun hinnasta. Peruutus on tehtävä 24h ennen varattua aikaa.

 

 

Muista syödä kunnolla ennen tatuoinnin ottamista, jotta verensokerisi ja energiatasosi ei pääse laskemaan liian alas.
Varaathan tarpeeksi aikaa, jotta työn voi toteuttaa parhaalla mahdollisella tavalla.
Tatuoitavan alueen voi myös pintapuuduttaa (apteekista saatavalla emlalla).
Huolehdi jälkihoitoon vaadittavan voiteen  hankkimisesta (bebanthen), meiltä myös Easy tattoo wax ja tattoo goo voiteita.
Mikäli epäilet infektiota, ota aina yhteys lääkäriin.  Saat Katjalta mukaasi hoito-ohjeet, jotka löytyvät myös alempaa.

TATUOINNIN HOITO-OHJEET
Tatuointi on avohaava ja sen mukaista hygieniaa on noudatettava.
Poista kelmu 2-4 tunnin jälkeen sen laittamisesta. Pese tatuointi heti tämän jälkeenhuolellisesti ja rasvaa Bepanthenilla, en suosittele Helosiania. Tatuoinnin voi parina ensimmäisenä yönä peittää kelmukerroksella, mutta sen alle on laitettava reilu määrä rasvaa, jotta se ei yön aikana pääse kuivumaan. Aamulla ota kelmu heti pois ja tatuointi on pestävä huolellisesti lämpimällä vedellä ja saippualla.
Pidä tatuointisi aina puhtaana. Siihen ei saa koskea likaisin käsin. Ei ole myöskään suositeltavaa peittää sitä kireillä vaatteilla. Parantuminen on nopeampaa, kun ihoa ei ole jatkuvasti peitetty vaatteilla ja se saa hengittää. Tatuointia on hyvä pestä 1-3 kertaa päivässä vedellä ja miedolla saippualla.
Tatuointia pitää rasvata 4-6 kertaa päivässä ihosi kuivuusasteesta riippuen. Älä päästä tatuointia kuivamaan, sillä ihon kuivuessa siitä saattaa irrota väriä ruven mukana. Rupea irtoaa normaalisti rasvauksen yhteydessä, siitä ei pidä hätääntyä.
Tatuoitua aluetta ei saa raapia. Kynsien alta saattaa mennä likaa tatuointiin, joka voi aiheuttaa tulehduksen. Raapiminen voi myös jättää muitakin jälkiä kuvaan. Kutinan vaivatessa suosittelen laittamaan rasvatuubin hetkeksi jääkaappiin ja levittämään sitten viileää rasvaa tatuoinnin päälle. Tatuoinnista lähtee rupea (värillistä tai mustaa, kuvastariippuen), jonka pitää antaa irrota itsekseen.
• Runsas hikoilu, saunominen ja uiminen on kiellettyä n. 2 viikkoa tatuoinnin ottamisen jälkeen. Koska paraneminen on aina yksilöllistä, älä mene saunaan vielä 2 viikon jälkeenkään, jos iho ei ole vielä parantunut. Myös auringonottoa on vältettävä 2 viikkoa. Tatuoitu alue on aina hyvä suojata aurinkorasvalla, jossa on korkea suojakerroin.
Paranemisaika on aina yksilöllinen, mutta keskimäärin se on 3 viikkoa. Muutamana ensimmäisenä päivänä kuvan ottamisen jälkeen iholla saattaa tuntua kuumotusta, kirvelyä, punoitusta tai turvotusta.
• Jos työssäsi joudut altistamaan tatuoinnin likaisille olosuhteille, huolehdi sen asianmukaisesta suojaamisesta.
Tatuonneista saattaa lähteä ruven irtoamisen myötä väriä. Jos sinusta tuntuu, että väriä on lähtenyt erityisen paljon, saat uudelleen värityksen veloituksetta 3 kk tatuoinnin ottamisen jälkeen. Takuu ei koske itseaiheutettua värin lähtemistä, esim. saunomista tai auringolle altistamista alle 2 viikon sisällä kuvan ottamisesta. Väriä saattaa lähteä herkemmin alueen kulutuksen vuoksi. Tällaisia alueita ovat esim. sormet, kämmenselkä, jalkapöytä ja jalkapöydänsivu. Näilläkin alueilla uudelleen väritys on veloituksetta vain ensimmäisen kerran.

Varaa aikasi tatuointiin!

Siirry sivun alkuun