Hius- ja Kauneushuone Pixie

Kosmetologipalvelut

Kasvohoidoissa käytämme korkealaatuista ihonhoitosarjaa,Denova Pro:ta , jossa yhdistyvät laadukkaat ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hintalaatusuhde. Denova Pro on palkittu ihonhoidon ammattilaissarja, josta on kasvanut Suomen suosituin kauneushoitolamerkki.

Jokainen hoito on yksilöllinen

Olemme tehneet hoidon valinnan sinulle helpoksi. Voit valita joko peruskasvohoidon tai erikoiskasvohoidon, ammattitaitoiset kosmetologimme räätälöivät hoidon tarpeittesi ja ihosi mukaan! Denova Pro sisältää laajan valikoiman ammattilais- ja kotihoitotuotteita. Valikoimaan kuuluu yli 100 tuotetta!

Korkealaatuiset luonnolliset ainesosat

Denova Pro laboratoriot ovat 25 vuoden kokemuksella valinneet tuotteisiin parhaiten ihoa hoitavat ainesosat. Tuotteet pohjautuvat mm. ihoa kohottavaan manteliproteiiniin, kosteuttavaan vuohenmaitoon, puhdistavaan saveen, rauhoittaviin kasviuutteisiin ja ihoa hellivään merilevään. Säilövien aineiden pitoisuudet on minimoitu. Tuotteissa suositaan luomuraaka-aineita.

Lisätietoa tuotteista www.denovapro.fi

Käytämme hoitolassamme erikoiskasvohoitoihin Bielenda-sarjaa. Se on puolalainen luonnon raaka-aineisiin pohjautuvan kosmetiikan edelläkävijä, jolla on 25 vuoden kokemus tuotekehityksestä ja kasviuutteiden tutkimuksesta. Suomeen sarja rantautui syksyllä 2015.

Tuotteissa suositaan luonnon raaka-aineita ja käytetään paljon ekosertifioituja ainesosia. Tutkitusti ihotyypille sopivat ainesosat, hyvin imeytyvät koostumukset ja runsas määrä aktiiviaineita tekevät hoidoista tehokkaita.  Sarjassa löytyy hoitoja ja tuotteita kaikille ihotyypeille. Kotihoitotuotteet ovat mukavissa pumppupulloissa ja sisältää korkeaa aurinkosuojaa.

Kuumakivihieronta on hemmotteluhoito, joka on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto ja jota on käytetty osana itämaista lääketiedettä.Kuumilla 50-52 asteisilla kivillä hierottaessa ihon toiminta kiihtyy, lihakset rentoutuvat ja aineenvaihdunta kiihtyy. Mieli rentoutuu ihanan musiikin soidessa taustalla ja hoitavat hierovat kädet käyvät kuumienkivien kanssa läpi kehoa, laukaisten  pitkäaikaisiakin jännitystiloja ja lihaskireyksiä.

Kuumakivihieronnan vaikutukset:

Voimakkaasti stressiä laukaiseva ja rentouttava

Yksi erittäin hyvä lihasjännityksen laukaisijoista

Veri- ja imunestekierto lisääntyy

Aineenvaihdunta tehostuu

Purkaa jännityksiä ja parantaa koko elimistön yhteistoimintaa

Valitettavasti emme voi tehdä kuumakivihierontaa, jos sinulla on alentunut lämmönsietokyky. Hierontaa ei voi tehdä suonikohjuihin,diabeetikoille eikä sydänsairaille. myös tulehdus, kuume ja flunssa estää hoidon tekemisen. Jos pohdit voitko käydä kuumakivihieronnassa, kannattaa asia tarkistaa lääkäriltäsi.

Hoito on erinomaisen suosittu viileinä syys/talvikausina, mutta ihanan rentouttava kaikkina vuodenaikoina!

Bambuhieronta on erittäin rauhoittava ja rentouttava hierontamuoto. Hieronnassa koko keho käsitellään bambukeppien avulla, joissa on hoitava öljy mukana. Bambuhieronta ei ole pelkästään hemmotteluhoito vaan se myös venyttää ja huoltaa lihaksia, lisää verenkiertoa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita sekä lievittää stressiä ja väsymystä. Bambuhieronnalla voidaan vaikuttaa syvempiin lihaskerroksiin miellyttävästi ilman kipua. Hoito on erittäin nautinnollinen ja tehokas koko kehon huoltaja, ja se sopii niin miehille kuin naisillekin.

Bambuhieronta kestää noin 90min.

Bambu

Bambu on ikivihreä kasvi, vaikka se muistuttaa puuta, se on osa ruohokasveja, joka muistuttaa maissia ja sokeriruokoa. Sen maine muodostuu nöyrästä ja pehmeästä ulkoasusta ja kyvystä kasvaa vaativissakin olosuhteissa. Itämaisessa kulttuurissa bambu symboloi voimaa, hedelmällisyyttä, nuoruutta, runsautta ja rauhaa.

Bambu on erittäin ekologinen kasvi. Se imee hiilidioksidia ja luovuttaa yli 35 % enemmän happea kuin tavallinen metsäpuu. Bambun ollessa ikivihreä kasvi, se säilyttää lehtensä ympäri vuoden, tuottaen siten enemmän happea kuitenkin kasvaen ilman ylimääräisiä ravinteita ja suoja-aineita.

Yhteenveto bambukeppihieronnan fyysisistä vaikutuksista

 • lihasjumien väheneminen
 • kivun väheneminen
 • kuona-aineiden poistumisen nopeutuminen
 • lihasten ja nivelien joustavuuden lisääntyminen
 • lymfakierron vilkastuminen
 • stressin helpottuminen
 • energian ja elinvoiman lisääntyminen
 • ihon pehmeys lisääntyy

Emme suosittele hierontaa jos sinulla on

 • korkea verenpaine
 • sydänsairaus
 • tarttuva tauti
 • tulehdus
 • toivut leikkauksesta
 • suonikohjuja
 • olet raskaana – ensimmäisellä kolmanneksella

 

Kulmakarvojen laminointi ja värjäys luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen.

Kulmakarvojen laminointi-käsittely tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja vaihtoehtona kestopigmentoinnille tai microbladingille.

Laminointi-menetelmässä käytettäämn aineita, jotka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla.  Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa.

Laminoinnissa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. Kulmakarvojen laminointi on hyvövaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen.

Dolly´s Lash -kestotaivutuksella saa ripsiin kaunista kaarevuutta, joka kestää ripsissä noin 2 kuukautta. Kaarevat ripset avaavat ja kohottavat katsetta sekä antavat luonnollista näyttävyyttä. Dolly´s Lash -kestotaivutus tehdään silikonityynyillä.Niistä löytyy kolmea kokoa; S, M ja L, joista oikea valitaan asiakkaan omien ripsien pituuden mukaan.

Ripsienpidennyksissä liimataan synteettisiä ripsikuituja kiinni omiin luonnollisiin ripsiin. Näin saadaan lisää näyttävyyttä, tuuheutta ja pituutta luonnollisiin ripsiin. Suunniteltaessa haluttua lopputulosta on tärkeää huomoida luonnollisten ripsien pituus ja vahvuus, jotta saadaan mahdollisimman kauniit ja kestävät ripsienpidennykset. Vaihtoehtoina on valita asiakkaalle sopivimmat ripset seuraavista tekniikoista:

Klassiset: Jokaiseen yhteen luonnolliseen ripseen liimataan yksi kuitu, jolloin lopputulos on erittäin luonnollinen.
(suositeltu huoltoväli 2-3vk)

Volyymit: Jokaiseen yhteen luonnolliseen ripseen liimataan 2-5 ohuen kuidun viuhka, jolloin lopputulos on näyttävämpi kuin klassisissa. Huoltovälikin on viuhkojen ansiosta pidempi, sillä ”koloa” ei tule niin selvästi näkyville.
(suositeltu huoltoväli 3-4vk)

Hybridit: Hybridi-mallissa luonnollisiin ripsiin on liimataan sekaisin klassista sekä volyymikuitua.
(suositeltu huoltoväli 2-4vk)

RIPSIHUOLTO

Suositeltu huoltoväli riippuu omien ripsien kasvunopeudesta, sekä asiakkaan muista tottumuksista. Esim. harrastukset, uiminen, saunominen ja silmien herkkyys vaikuttavat huoltovälin pituuteen.

Ripsihuollossa (sekä uusissa ripsienpidennyksissä) silmät ja ripset puhdistetaan aluksi. Alaripsien päälle asetetaan geelilaput tai teipit suojaksi.  Vanhat ylikasvaneet kuidut irrotetaan varovasti (ripsiä ei revitä, eikä leikata) ja tilalle laitetaan uudet. Aikaa ripsien huoltamiseen menee noin 45-120 minuuttia riippuen tekotavasta (klassinen/volyymi/hybridi).

Ripsienlaitto tai niiden huoltaminen ei satu missään vaiheessa. Mikäli jotain epämiellyttävää tunnetta ilmenee, tulee siitä heti sanoa ripsiteknikollesi. Piilolinssit olisi hyvä ottaa aina pois laiton ajaksi, koska linssien alle jäävä liimahöyry ärsyttää turhaan silmiä.

Lopuksi ripset viimeistellään nanomisterillä, joka kuivattaa ripsiliiman välittömästi ja poistaa haitallisia liiman höyryjä. Elämää voi siis jatkaa normaaliin tapaan ripsihuollon jälkeen eikä kastumista tarvitse varoa.

Huoltoaika kannattaa aina varata vaikka maksun yhteydessä, jolloin huoltoväli ei lipsahda vahingossakaan liian pitkäksi.

VOIKO RIPSET TEHDÄ VÄÄRIN?

Voi. Ripsikuidut on saatettu liimata liian lähelle asiakkaan silmää. Ei ole odotettu tarpeeksi kauaa liiman kuivumista tai täytetty liikaa liimaa, jolloin yhdessä kuidussa saattaa olla liimattuna parikin omaa ripseä. Tällöin asiakas saattaa kokea luomella pistelyä tai kutitusta sekä kiristyksen tunnetta. Näissä tilanteissa täytyy ottaa heti yhteyttä tekijään.

On myös mahdollista, että olet allerginen ripsiliimalle. Tässä tilanteessa ripsipidennysten poisto on aiheellinen. Ole silloin yhteydessä ripsiteknikkoosi.

KOTIHOITO

 • puhdista ripset päivittäin, vaikka et meikkaisi ollenkaan
 • puhdista ripset myös kyyneleistä (kyyneleet sisältävät suolaa joka haurastuttaa liimaa!)
 • vältä silmien hieromista
 • vältä nukkumista kasvot kiinni tyynyssä
 • harjaa ripset säännöllisesti ripsiharjalla
 • vältä öljypohjaisia tuotteita silmien ympärillä

Ihotali ja muu lika kertyy helposti ripsikuituihin ja ripsien tyveen. Tämän huomaa etenkin asiakkaiden kohdalla, joilla on volyymiripset. On erittäin tärkeää pestä silmiä kerran päivässä. Volyymiripsistä muodostuva viuhka sulkeutuu, jollet pese silmiäsi säännöllisesti. Näin kuidut alkavat näyttämään paksuilta palkeilta kauniiden viuhkojen sijaan.

Suosittelemme Salon Volumen ylellistä puhdistusvaahtoa, joka on kehitetty ripsienpidennysten erityistarpeet huomioiden. Vaahdon täyteläinen koostumus sekä ainutlaatuinen formulaatio laadukkaimpia raaka-aineita takaa ripsien ja luomien täydellisen puhdistuksen. Parantaa pysyvyyttä ja pitää tuuheimmatkin viuhkat avoinna murtamatta liimasidosta. Tuote sopii koko kasvojen sekä meikin hellävaraiseen puhdistukseen. Hemmottele ripsiäsi käyttämällä tuotetta sille tarkoitetun puhdistussiveltimen kanssa, huuhtele runsaalla vedellä.

Kestopigmentointeja hoitolassa tekee kosmetologimme Päivi jo yli kymmenen vuoden kokemuksella.

Kestopigmentointi on kulmakarvojen ja ripsirajausten korostamista väripigmentin avulla. Sitä kuvataan kevyeksi tatuoinniksi, sillä sitä ei tehdä yhtä syvälle kuin tatuointia. Kestopigmentointiväri haalistuu ja poistuu 2-5 vuoden kuluessa, ihotyypistä riippuen. Kestopigmentointia suositellaan, jos olet kyllästynyt kulmien tai silmärajausten meikkaamiseen.

Pigmentoinnin teko:

Pigmentointitoimenpide aloitetaan huolellisella suunnittelulla yhdessä asiakkaan kanssa. Ennen varsinaista pigmentointia asiakas hyväksyy  kosmetologin piirtämän esipiirroksen kulmakarvoihin. Kestopigmentoinnilla voidaan tehostaa myös katsetta pigmentoimalla silmärajaukset.

Useiden värien valikoima mahdollistaa luonnollisen lopputuloksen esim. kulmakarvoissa. Jokaiselle asiakkaalle valitaan oma, yksilöllinen ja luonnollinen väri. Pigmentointia ei aloiteta ennen kuin asiakas on hyväksynyt mallin ja värin.Toimenpiteen aikana käytetään puudutetta ja sitä lisätään tarpeen mukaan.

Kestopigmentoinnissa käytetään asianmukaisia steriilipakattuja kertakäyttöisiä välineitä ja värejä. Värivalinnoissa pyritään luonnollisuuteen.

Pigmentoitua aluetta jälkihoidetaan myös kotona, eikä arpikudosta synny. Toimenpiteen jälkeen käydään läpi kotihoito-ohjeet.

Kotihoito:

aluetta ei kastella vedellä 24h

meikkiä ja ihonhoitotuotteita tulee välttää noin viikon ajan käsittelyn jälkeen pigmentoiduilla alueilla

tulehdusvaaran ehkäisemiseksi ja värin pysyvyyden takaamiseksi sauna,uinti ja kova urheilu (hikoilu) on kielletty noin viikon ajan.

silmien rajausten yhteydessä saattaa esiintyä punoitusta ja turvotusta n.1-2 päivää

kotihoitotuotteeksi suositellaan pigmentoinnin jälkihoitovoidetta käytettäväksi viikon ajan.

Rakennekynsissä sekä geelilakkauksissa käytämme Belgialaisia ProNails-tuotteita. Se on Euroopan johtava kynsimerkki, joka on ollut tunnettu jo 80-luvulta asti laadustaan.

Rakennekynnet

 • kesto  n. 4-6 viikkoa riipuen omien kynsien kasvuvauhdista
 • voidaan tehdä oman kynnen päälle tai lisätä kynnen pituutta
 • koristeluissa ja värivaihtoehdoissa vain mielikuvitus on rajana
 • sopii sinulle joka haluat kestävät kynnet

Geelilakkaus

 • kesto max. 2 viikkoa
 • tehdään oman kynnen päälle hiomatta oman kynnen pintaa
 • suojaa hauraita ja liuskottuneita kynsiä
 • värivaihtoehtoja on monia, myös ranskalainen lakkaus

Helppo ja nopea ajanvaraus netissä!

Siirry sivun alkuun