Hius- ja Kauneushuone Pixie

Kosmetologipalvelut

Kasvohoidoissa käytämme korkealaatuista ihonhoitosarjaa,Denova Pro:ta , jossa yhdistyvät laadukkaat ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hintalaatusuhde. Denova Pro on palkittu ihonhoidon ammattilaissarja, josta on kasvanut Suomen suosituin kauneushoitolamerkki.

Jokainen hoito on yksilöllinen

Olemme tehneet hoidon valinnan sinulle helpoksi. Voit valita joko peruskasvohoidon tai erikoiskasvohoidon, ammattitaitoiset kosmetologimme räätälöivät hoidon tarpeittesi ja ihosi mukaan! Denova Pro sisältää laajan valikoiman ammattilais- ja kotihoitotuotteita. Valikoimaan kuuluu yli 100 tuotetta!

Korkealaatuiset luonnolliset ainesosat

Denova Pro laboratoriot ovat 25 vuoden kokemuksella valinneet tuotteisiin parhaiten ihoa hoitavat ainesosat. Tuotteet pohjautuvat mm. ihoa kohottavaan manteliproteiiniin, kosteuttavaan vuohenmaitoon, puhdistavaan saveen, rauhoittaviin kasviuutteisiin ja ihoa hellivään merilevään. Säilövien aineiden pitoisuudet on minimoitu. Tuotteissa suositaan luomuraaka-aineita.

Lisätietoa tuotteista www.denovapro.fi

Käytämme hoitolassamme erikoiskasvohoitoihin Bielenda-sarjaa. Se on puolalainen luonnon raaka-aineisiin pohjautuvan kosmetiikan edelläkävijä, jolla on 25 vuoden kokemus tuotekehityksestä ja kasviuutteiden tutkimuksesta. Suomeen sarja rantautui syksyllä 2015.

Tuotteissa suositaan luonnon raaka-aineita ja käytetään paljon ekosertifioituja ainesosia. Tutkitusti ihotyypille sopivat ainesosat, hyvin imeytyvät koostumukset ja runsas määrä aktiiviaineita tekevät hoidoista tehokkaita.  Sarjassa löytyy hoitoja ja tuotteita kaikille ihotyypeille. Kotihoitotuotteet ovat mukavissa pumppupulloissa ja sisältää korkeaa aurinkosuojaa.

Kuumakivihieronta on hemmotteluhoito, joka on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto ja jota on käytetty osana itämaista lääketiedettä.Kuumilla 50-52 asteisilla kivillä hierottaessa ihon toiminta kiihtyy, lihakset rentoutuvat ja aineenvaihdunta kiihtyy. Mieli rentoutuu ihanan musiikin soidessa taustalla ja hoitavat hierovat kädet käyvät kuumienkivien kanssa läpi kehoa, laukaisten  pitkäaikaisiakin jännitystiloja ja lihaskireyksiä.

Kuumakivihieronnan vaikutukset:

Voimakkaasti stressiä laukaiseva ja rentouttava

Yksi erittäin hyvä lihasjännityksen laukaisijoista

Veri- ja imunestekierto lisääntyy

Aineenvaihdunta tehostuu

Purkaa jännityksiä ja parantaa koko elimistön yhteistoimintaa

Valitettavasti emme voi tehdä kuumakivihierontaa, jos sinulla on alentunut lämmönsietokyky. Hierontaa ei voi tehdä suonikohjuihin,diabeetikoille eikä sydänsairaille. myös tulehdus, kuume ja flunssa estää hoidon tekemisen. Jos pohdit voitko käydä kuumakivihieronnassa, kannattaa asia tarkistaa lääkäriltäsi.

Hoito on erinomaisen suosittu viileinä syys/talvikausina, mutta ihanan rentouttava kaikkina vuodenaikoina!

Kulmakarvojen laminointi ja värjäys luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen.

Kulmakarvojen laminointi-käsittely tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja vaihtoehtona kestopigmentoinnille tai microbladingille.

Laminointi-menetelmässä käytettäämn aineita, jotka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla.  Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa.

Laminoinnissa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. Kulmakarvojen laminointi on hyvövaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen.

Dolly´s Lash -kestotaivutuksella saa ripsiin kaunista kaarevuutta, joka kestää ripsissä noin 2 kuukautta. Kaarevat ripset avaavat ja kohottavat katsetta sekä antavat luonnollista näyttävyyttä. Dolly´s Lash -kestotaivutus tehdään silikonityynyillä.Niistä löytyy kolmea kokoa; S, M ja L, joista oikea valitaan asiakkaan omien ripsien pituuden mukaan.

Kestopigmentointeja hoitolassa tekee kosmetologimme Päivi jo yli kymmenen vuoden kokemuksella.

Kestopigmentointi on kulmakarvojen ja ripsirajausten korostamista väripigmentin avulla. Sitä kuvataan kevyeksi tatuoinniksi, sillä sitä ei tehdä yhtä syvälle kuin tatuointia. Kestopigmentointiväri haalistuu ja poistuu 2-5 vuoden kuluessa, ihotyypistä riippuen. Kestopigmentointia suositellaan, jos olet kyllästynyt kulmien tai silmärajausten meikkaamiseen.

Pigmentoinnin teko:

Pigmentointitoimenpide aloitetaan huolellisella suunnittelulla yhdessä asiakkaan kanssa. Ennen varsinaista pigmentointia asiakas hyväksyy  kosmetologin piirtämän esipiirroksen kulmakarvoihin. Kestopigmentoinnilla voidaan tehostaa myös katsetta pigmentoimalla silmärajaukset.

Useiden värien valikoima mahdollistaa luonnollisen lopputuloksen esim. kulmakarvoissa. Jokaiselle asiakkaalle valitaan oma, yksilöllinen ja luonnollinen väri. Pigmentointia ei aloiteta ennen kuin asiakas on hyväksynyt mallin ja värin.Toimenpiteen aikana käytetään puudutetta ja sitä lisätään tarpeen mukaan.

Kestopigmentoinnissa käytetään asianmukaisia steriilipakattuja kertakäyttöisiä välineitä ja värejä. Värivalinnoissa pyritään luonnollisuuteen.

Pigmentoitua aluetta jälkihoidetaan myös kotona, eikä arpikudosta synny. Toimenpiteen jälkeen käydään läpi kotihoito-ohjeet.

Kotihoito:

aluetta ei kastella vedellä 24h

meikkiä ja ihonhoitotuotteita tulee välttää noin viikon ajan käsittelyn jälkeen pigmentoiduilla alueilla

tulehdusvaaran ehkäisemiseksi ja värin pysyvyyden takaamiseksi sauna,uinti ja kova urheilu (hikoilu) on kielletty noin viikon ajan.

silmien rajausten yhteydessä saattaa esiintyä punoitusta ja turvotusta n.1-2 päivää

kotihoitotuotteeksi suositellaan pigmentoinnin jälkihoitovoidetta käytettäväksi viikon ajan.

Rakennekynsissä sekä geelilakkauksissa käytämme Belgialaisia ProNails-tuotteita. Se on Euroopan johtava kynsimerkki, joka on ollut tunnettu jo 80-luvulta asti laadustaan.

Rakennekynnet

  • kesto  n. 4-6 viikkoa riipuen omien kynsien kasvuvauhdista
  • voidaan tehdä oman kynnen päälle tai lisätä kynnen pituutta
  • koristeluissa ja värivaihtoehdoissa vain mielikuvitus on rajana
  • sopii sinulle joka haluat kestävät kynnet

Geelilakkaus

  • kesto max. 2 viikkoa
  • tehdään oman kynnen päälle hiomatta oman kynnen pintaa
  • suojaa hauraita ja liuskottuneita kynsiä
  • värivaihtoehtoja on monia, myös ranskalainen lakkaus

Helppo ja nopea ajanvaraus netissä!

Siirry sivun alkuun