Hius- ja Kauneushuone Pixie

Parturi- ja kampaamopalvelut

Meiltä kaikenlaiset hiustenleikkaukset naisille, miehille sekä lapsille. Muotoonleikkaukset, latvojen tasaukset, mallinmuutokset sekä hiustatuoinnit. Teemme myös parranmuotoilua ja -siistimistä koneella.

Hiustenpesussa sekä viimeistelyssä käytämme kotimaisia Four Reasons tuotteita ja DS hajusteettomia tuotteita.

Four-Reasons-Professional_care-styling_Spring-2019.jpg

Toteutamme erilaisia hiustenvärjäyksiä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Teemme kevyt-, kesto-, vaalennus- ja suoravärivärjäyksiä. Käytämme monipuolisia värjäystekniikoita, sekä kouluttaudumme aktiivisesti.

 • tyvivärjäykset
 • raitakäsittelyt
 • yksi- ja monisävyvärjäykset
 • liukuvärjäykset, ombe- ja balayage-tekniikat, airtouch

Värjäyskäsittelyissä käytämme pääasiassa kahta kotimaista sarjaa. Sim sensido värisarjaa joka on hajusteeton, intensiivinen, kestävä, peittävä sekä upeasti kiiltävä hiusväri. Sekä KC professional värisarjaa joka tarjoaa täydellisen peittokyvyn kaikkiin hiuksiin, erittäin pitkäkestoisen sävyn sekä luotettavan, puhtaan värjäystuloksen.

sensido-kansikuva-2

Teemme kihartamiskäsittelyitä lyhyistä hiuksista pitkiin hiuksiin. Käytämme SIM Silk Keratiinipermanenttiaineita, ne ovat varmaan, luotettavaan ja tehokkaaseen hiusten kihartamiseen. Sisältää keratiinia. Silk Keratin Permanent on hajusteeton.

Emme tee kihartamiskäsittelyitä vaalennettuihin tai hennavärjättyihin hiuksiin, koska emme voi tällöin taata kiharan kestävyyttä ja onnistumista.

Jos sinulla on pitkät/extra pitkät hiukset, tulethan liikkeeseen näytille jotta voimme varata riittävän pitkän ajan.

Meiltä saat kaikki kampaukset rennoista juhlista lähtien elämäsi tärkeimpiin päiviin. Haluamme toteuttaa kaikki kampauksemme huolellisesti ammattitaidolla, joten jos sinulla on tavallista paksummat otathan yhteyttä niin varataan sinulle riittävä aika. Käytämme Four Reasons ja Sim DS muotoilu- ja viimestelytuotteita. Jos olet hajusteherkkä, kerrothan siitä kampaajallesi niin valitsemme hajusteettomat tuotteet.

 • Pikakampaukset (max. 15min)
 • Fönkampaukset 
 • Rennot arkikampaukset
 • Juhlakampaukset

Varaamme juhlakampauksiin aikaa 1h. Otathan mukaan hiuskoristeet, jos niitä on tulossa kampaukseen. Muistathan pukea paidan, jossa on löysähkö kaula-aukko.

 • Hääkampaukset

Varaamme 1,5h morsiamen kampaukseen. Hääkampaukseen kuuluu aina koekampaus. Muistathan ottaa mukaasi myös varsinaisena hääpäivänä hiuksiin suunnitellut koristeet tai hunnun. Varaathan ajan koekampaukseen hyvissä ajoin!  Muistathan pukea paidan, jossa on löysähkö kaula-aukko.

Hääparin hiukset laitettu

Kaikki meikit toteutamme asiakkaan toiveiden mukaisesti. Käytämme pääasiassa hajusteettomia herkälle iholle sopivia tuotteita.

 • Päivämeikki

Kevyt meikki johon kuuluu meikkipohja, poskipuna, huulipuna ja kevyt silmämeikki.

 • Juhlameikki

Voimakkaampi ja peittävämpi meikki, johon kuuluu meikkipohja ja muut pohjustukset, poskipuna, varjostukset, huulipuna ja vahva silmämeikki.

 • Häämeikki

Morisamen meikkiin kuuluu kaikki samat kuin juhlameikkiinkin, ja lisäksi ripsitupsut tarvittaessa. Häämeikki sisältää myös koemeikkauksen, joka kannattaa varata hyvissä ajoin.

Teippipidennykset

Sinettipidennykset

Käytämme SimplyNaturalin ja BPhairin hiustenpidennyksiä. Värivalikoima on laaja, pidennyksiä löytyy yksivärisistä valmiiksi liukuvärjättyihin. Erilaisia pituuksia löytyy 30cm-60cm. Ensimmäisestä kiinnityksestä sekä huolloista veloitamme 65€/h.

Otathan yhteyttä suoraan liikkeeseen varataksesi aikaa hiustenpidennykseen.

 

Helppo ja nopea ajanvaraus netissä!

Siirry sivun alkuun