Hius- ja Kauneushuone Pixie

Henkilökunta

ELINA

Ripsiteknikko

“Oon Ellu 28v ja oon toiminut yrittäjänä vuoden 2018 toukokuusta asti. Valmistuin Lahden Etelä-Suomen kosmetologikoulusta v 2013, jonka jälkeen tie vei muihin hommiin kunnes viiden vuoden kuluttua kohtalo johdatti yrittämisen maailmaan.

Kokopäiväinen yrittäjyys vaihtuI syksyllä osa-aikaiseen, koska sain opiskelupaikan Xamkista joten varattavat ajat ovat rajalliset.

Pixiessä minulta saat varattua aikoja geelilakkauksiin, ripsien pidennyksiin (klassiset ja volyymit), ripsien kestotaivutuksiin, kulmien laminointiin sekä ripsien ja kulmien kestovärjäyksiin.

Обслуживаю и на русском языке.”

CAROLINE

Parturi-kampaaja ja kynsiteknikko

(Äitiyslomalla)

“Olen ehtinyt tehdä paljon erilaisia juttuja urani aikana. Valmistuttuani 2011 Kouvolan seudun ammattiopistosta innostuin kilpailemisesta. Sittemmin olen toiminut myös kouluttajana, kilpailuvalmentajana sekä tehnyt opetustöitä.

Teen mielelläni kaikkia parturi-kampaajan töitä mutta intohimonani ovat värjäykset, leikkaukset ja kampaukset. Lisäksi teen myös meikkauksia, geelilakkauksia ja rakennekynsiä. Omistamme yhdessä Suvin kanssa Hius- ja kauneushuone Pixien.”

Kävin monissa kotimaan sekä ulkomaan kilpailuissa, joista muutamia:
2011 Taitaja SM Kuopio 1.sija
2012 Parturien SM Helsinki 1.sija
2012 EuroSkills EM Belgia 2.sija
2013 Kampaajien SM Helsinki 1.sija
2013 WorldSkills MM Saksa 7.sija

SUVI

Parturi-kampaaja ja kosmetologi

“Olen rempseä hius- ja kauneusalan monitaituri. Rakastan hiusten värjäyksiä! Uusin juttuni on äänimaljahoidot.”

Iloinen asiakaspalvelija ja second hand lover, eli jos sinulla on tavaroita kaupan niin kannattaa mainita niistä Suvin penkissä 😉

Omistamme yhdessä Carolinen kanssa Hius- ja Kauneushuone Pixien. Meille tärkeintä on rento ilmapiiri ja laadukas asiakaspalvelu.

KATJA

Tatuoija

“Olen piirtänyt pienestä pitäen ja ura tatuoijana tuntui luonnolliselta suunnalta ammattia valitessa. Pidän kuvien luomisesta niin tatuointien, kuin maalauksien muodossa.

Tatuoijaksi olen opiskellut oppisopimuksen kautta. Yritykseni Karma tattoon perustin alkuvuonna 2015. Tatuointeja olen tehnyt vuodesta 2012.

Tatuoijana olen rauhallinen ja kuuntelen asiakasta. Teen mielelläni monenlaisia tatuointeja ja autan kuvien suunnittelussa.”

PÄIVI

Kosmetologi

Siirry sivun alkuun